Laat u terugbellen

Vul uw gegevens in.
Onze afdeling planning belt u terug.

Bel direct onze planning
06-29586696

Sulzle Strandevenementen

Strandevenementen

Ophogen, uitgraven en inrichten

Ons materieel is inzetbaar voor evenementen op het strand. Onze kippers en ander materieel zorgen voor zandverzetwerkzaamheden. Zo is ons materieel in te zetten voor het aanleggen van tijdelijke stadions, het inrichten van motorwedstrijden en andere evenementen waarbij zandverzet nodig is. Naast de inrichting verzorgen wij ook het egaliseren van het strand na het evenement. Dit herstel kan direct na het evenement plaatsvinden, daar onze chauffeurs en materieel ook inzetbaar is in de nachtelijke uren.

Sulzle Festivals

Parkevenementen

Egaliseren, loopbaar en herstel

Ons materieel is inzetbaar voor het inrichten van parken in de voorbereiding van een evenement. Naast het transport verzorgen wij ook de aanlevering van zand en grond om het terrein geschikt te maken voor de komst van publiek of de tijdelijke plaatsing van een circus, podium of tenten. Ons materieel zorgt voor egalisatie, zodat organisaties maatregelen kunnen nemen voor voorzieningen van grote aantallen bezoekers. Na het evenement zorgen wij met ons materieel van eventueel de afvoer van zand of grond alsmede het herstellen en egaliseren van het terrein.

Sulzle Evenementen materieel

Inzet materieel

Van kipper tot shovel beschikbaar

Naast de inzet van onze kippers faciliteren wij bij de inzet van ander materieel zoals shovels en kleine transportvoertuigen. Samen met de organisatie of lokale overheden zorgen wij voor een effectieve inrichting van het terrein met de juiste transport- en werkvoertuigen alsmede de eventuele aanlevering van zand, grond en andere bouwmaterialen voor het evenement. Indien u als lokale overheid of organisatie bezig bent met de voorbereiding van een grootschalig evenement, dan kan onze planning u informeren over de inzetbaarheid van ons materieel en chauffeurs.