Laat u terugbellen

Vul uw gegevens in.
Onze afdeling planning belt u terug.

Bel direct onze planning
06-29586696

Sulzle Zouttransport

Wintertransport

Wij transporteren de winter door

Ons materieel is ook tijdens de winterperiode beschikbaar. In de koude wintermaanden worden onze kippers en ander materieel ingezet om voornamelijk preventieve werkzaamheden uit te voeren ter voorkoming van gladheid. Ons transport bestaat voornamelijk uit zout- en zandtransporten. Van de zogenaamde zand- en zoutbanken naar de eindgebruikers als gemeenten, provincies en andere zelfstandige instellingen die zich bezig houden met gladheidsbestrijding.

Sulzle 24/7 ondersteuning

Gladheidsbestrijding

Direct inzetbaar zouttransport

Naast calamiteiten aan de kust is onze planning ook beschikbaar bij aankomende gladheid om zo snel mogelijk grote transporten te verzorgen voor zout- en zand. Aangezien onze kippers en ander materieel 24 uur per dag en 7 dagen in de week beschikbaar wordt gesteld voor onze opdrachtgevers, verzorgen wij met onze kippers een constant groot transport van zout- en zand. Onze planning is bij noodsituaties bereikbaar voor groot transport van zout en zand.

Sulzle Zouttransport Bestellen

Bestellen zout & zand

Ter voorkoming van gladheid 

Naast het transport verzorgt ons bedrijf ook de levering van grote partijen zout en zand voor regionale en lokale overheden alsmede overige organisaties die op korte termijn zout en zand nodig hebben. Ons bedrijf is dusdanig ingericht dat wij niet alleen snel de materialen kunnen leveren, maar direct ook het transport en vervoer van de materialen kunnen verzorgen. Onze planning informeert u graag over de levering van zout- en zand voor de gladheidsbestrijding.