Laat u terugbellen

Vul uw gegevens in.
Onze afdeling planning belt u terug.

Bel direct onze planning
06-29586696

Sulzle Transport kustontwikkeling

Algemeen waterbouw

Onze diensten voor de waterbouw

Onze kippers en ander zwaarder materieel voor transport zijn inzetbaar voor waterbouwprojecten. Onze kippers zijn inzetbaar voor zand- en grondtransporten bij baggerwerkzaamheden, het herstellen van beschoeiingen en damwerken. Onze chauffeurs zijn ervaren om te werken in zware omstandigheden rond waterwerken. Wij werken voor lokale, regionale en landelijke overheidsdiensten zoals waterschappen, gemeenten, provincies maar ook voor zelfstandige projectorganisaties binnen de waterbouw. Onze kippers worden in onze eigen garage onderhouden, zodat er een gegarandeerde inzet is van betrouwbaar materieel.

Sulzle Transport binnenwaterontwikkeling

Binnenwateren

Expertise moeilijk bereikbare locaties

Voor waterwerken aan de binnenwateren kunnen wij gericht kippers en ander materieel inzetten. Onze chauffeurs zijn ervaren om op vaak moeilijk toegankelijke waterwerken de transportwerkzaamheden uit te voeren. De chauffeurs zijn bekend met projectwerkzaamheden rond de waterbouw voor binnenwateren. Samen met onze planning worden kippers en eventueel ander materieel gericht ingezet voor het project. Onze dienstverlening kenmerkt zich door het 24 uur per dag en 7 dagen in de week materieel en chauffeurs beschikbaar te stellen.

Sulzle Transport havenontwikkeling

Kust & haven

Kustontwikkeling & noodinzet calamiteiten

Ons bedrijf is gelegen aan de kust. In de loop der jaren hebben wij een enorme expertise opgedaan bij het ondersteunen bij de ontwikkeling van de kust en haven. Onze kippers worden ingezet voor zand- en steentransporten voor de herinrichting van de kust en het aanleggen van pieren. Ons werkgebied beslaat de gehele kust aan de Noordzee. Een aantal van onze chauffeurs zijn specialisten in het rijden van zand. Onze kippers en andere materieel zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week beschikbaar.

Daarnaast kennen wij een direct inzetbaarheid bij eventuele noodsituaties. Onze planning is bij noodsituaties 24 uur per dag bereikbaar voor zandverzet werkzaamheden ter beveiliging van de kust en havens.