Laat u terugbellen

Vul uw gegevens in.
Onze afdeling planning belt u terug.

Bel direct onze planning
06-29586696

Sulzle Zand transport

Transport van zand

Onze kippers en kiepwagens worden dagelijks ingezet voor de afvoer en levering van zand.

Wij hebben diverse kippers en kiepwagens die kunnen zorgen voor een eenmalig zandtransport, maar onze expertise ligt op het vervoer en transport van grootschalige zandverzetprojecten. Onze inzet wordt aangepast op de projectplanning, waarbij de mogelijkheden liggen om 24-uur per dag binnen een project zand te vervoeren. Ons materieel is inzetbaar binnen- en buiten de bebouwde kom. Het materieel voldoet aan alle eisen en wordt dagelijks preventief onderhouden. Daarnaast beschikken onze chauffeurs over de relevante actuele opleidingen en zijn gecertificeerd.

Sulzle Grond transport

Transport van grond

Onze kippers en kiepwagens worden dagelijks ingezet voor het transport van grond.

Wij kunnen zorgen voor een eenmalig transport van grond, grind of andere (bouw)materialen, maar onze expertise ligt op het vervoer en transport van grootschalige grondverzetprojecten. Onze inzet wordt aangepast op de projectplanning, waarbij de mogelijkheden liggen om 24-uur per dag binnen een project grond, grind en andere (bouw)materialen te vervoeren. Ons materieel is inzetbaar binnen- en buiten de bebouwde kom. Het materieel voldoet aan alle eisen en wordt dagelijks preventief onderhouden. Daarnaast beschikken onze chauffeurs over de relevante actuele opleidingen en zijn gecertificeerd.

Sulzle Zand en grond bestellen

Zand bestellen

Naast het transport is het ook mogelijk om zand te bestellen (niet voor particulieren).

Naast een transportbedrijf zijn wij ook een handelsbedrijf. Wij leveren behoudens aan particulieren aan projectontwikkelaars binnen de groenvoorziening alsmede weg- en waterbouw. Als handelsbedrijf kunnen wij een groot aantal grondproducten leveren. Naast schoon zand en grond, kunnen wij faciliteren in een groot aantal grondmengsels. Wij combineren levering en transport.