Laat u terugbellen

Vul uw gegevens in.
Onze afdeling planning belt u terug.

Bel direct onze planning
06-29586696

Sulzle Asfalt

Asfalttransporten

Onze kippers zijn inzetbaar voor asfalttransport

Wij verzorgen voor diverse aannemers in Nederland het transport van asfalt en andere materialen. Al decennia wordt ons materiaal betrokken bij het onderhoud, herstel en aanleg van wegen zowel binnen - als buiten de bebouwde kom. Onze kippers zijn uitgerust om koude en warme affalttransporten uit te voeren. Samen met onze planning zorgen wij voor een effectieve inzet voor de asfalttransporten. Wij garanderen een constante inzet van onze kippers en ander materieel.

Sulzle Nachttransport

Nachttransporten

Nu direct inzetbaar voor nachttransport

Onze dienstverlening wordt 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar gesteld aan onze opdrachtgevers. Onze kippers worden in onze eigen garage onderhouden, waardoor deze 24 uur inzetbaar zijn. Ons bedrijf staat bekend om een snelle levering van chauffeurs, kippers en ander materieel voor transporten binnen de wegenbouw. Onze planning houdt nauw contact met de projectleiders en uitvoerders op locatie. Ons materieel is snel inzetbaar voor korte en lange projecten binnen de wegenbouw.

Sulzle Restafval

Restafval transporten

Wij zorgen voor de afvoer van restafval

Naast het vervoer en transport van asfalt verzorgen wij ook het vervoer en transport van restafval en andere secundaire grondstoffen. Onze kippers en ander materieel wordt ingezet voor het vrij maken van nieuw op te leveren wegwerken. Daarnaast wordt ons materieel ook ingezet voor werkzaamheden voor aan de wegen gelegen dijken, geluidswallen, ophogingen en andere aanvullende projecten waarbij zand- en grondtransporten een rol spelen. Onze chauffeurs zijn ervaren, goed getraind en zeer vakkundig voor dit soort bijzondere transporten.