Laat u terugbellen

Vul uw gegevens in.
Onze afdeling planning belt u terug.

Bel direct onze planning
06-29586696

Sulzle Reparatie

Reparatie & wasstraat

Ons team verzorgt alle reparaties aan kippers en vrachtwagens. Ook beschikken wij over een wasstraat.

Onze garage voert alle reparaties uit aan uw kipper of vrachtwagen. Dit betreffen zowel kleine als grote reparaties. Onze garage is uitgerust om ook de meest ingewikkelde reparaties uit te voeren. Indien uw voertuig niet meer in staat is om te rijden, dan kunnen wij eventueel voor transport zorgen. Onze Haal- en Brengservice wordt inmiddels door vele transporteurs ingezet. Ook faciliteren wij in tijdelijk vervoer. Wij beschikken over een zeer goed onderhouden eigen wagenpark, waarmee wij u kunnen ondersteunen met tijdelijke inzet van ons wagenpark. Onze tarieven voor reparatie zijn voordelig. Daarnaast adviseren wij u uitgebreid over de status van uw voertuig.

Sulzle Bandenservice

Bandenservice

Binnen onze werkplaats hebben wij een expertise in het vervangen van banden voor kippers en vrachtwagens.

Inmiddels zijn wij een van de grootste in het vervangen van banden voor kippers en vrachtwagens. Ons team staat in relatie met diverse bandenleveranciers. Wij kunnen hierdoor scherpe prijzen hanteren in de vervanging en de levering van banden voor kippers en vrachtwagens. Door onze werkwijze kunnen wij zorg dragen dat uw kipper of vrachtwagen weer snel operationeel inzetbaar is. Onze afdeling planning staat voor u klaar om snel en accuraat over te gaan tot bandenvervanging. Wij faciliteren in alle soorten en merken banden voor kippers en vrachtwagens.

Sulzle Onderdelen

Onderdelen

Wij staan in contact met een groot aantal leveranciers van onderdelen van kippers en vrachtwagens.

Tijdens een onderhoudsbeurt of reparatie zorgen wij voor A-kwaliteit onderdelen. Veiligheid voor de chauffeur staat bij ons voorop. Wij staan in contact met een groot aantal leveranciers voor zowel kleine als grote onderdelen. Ook gaan wij graag preventief te werk en informeren u bij onderhoud of reparatie ook graag over de onderdelen die wij gebruiken. Ook kunnen wij faciliteren in de levering van bepaalde onderdelen die voor u als transporteur moeilijk of niet verkrijgbaar zijn. Ons doel is om met voordelige maar vooral goede onderdelen uw voertuig en uw chauffeur zo lang en veilig mogelijk op de weg te houden.