Laat u terugbellen

Vul uw gegevens in.
Onze afdeling planning belt u terug.

Bel direct onze planning
06-29586696

Sulzle Kippers

Onderhoud en service

Wij bieden periodiek onderhoud aan kippers. Ook zorgen wij voor een vervangende kipper tijdens het onderhoud.

Samen met u als transporteur maken wij een onderhoudsplan. Onze ervaring leert dat met periodiek onderhoud aan uw kippers of vrachtwagens grote reparatiekosten kunnen worden voorkomen. Ons advies is om uw wagenpark minimaal halfjaarlijks preventief te laten controleren. Indien u dit tijd met ons inplant zorgen wij er voor dat uw kipper of vrachtwagen snel weer operationeel inzetbaar is. Onze afdeling planning kan u alles vertellen over de mogelijkheden van een onderhoudsplan voor uw wagenpark.

Sulzle Vrachtwagen Reparatie

Alle merken

In onze eigen werkplaats wordt onderhoud uitgevoerd aan kippers en vrachtwagen van diverse merken.

Onze expertise ligt op het gebied van kippers. Echter, door onze jarenlange ervaring kunnen wij alles soorten vrachtwagens preventief onderhouden. Onze garage is uitgerust om diverse soort vrachtwagens te preventief te controleren. Indien u interesse heeft om het onderhoud uit te laten voeren door onze garage, dan kunt u contact opnemen met onze afdeling planning. Samen met u nemen we uw voertuig of wagenpark door om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor voordelig preventief onderhoud.

Sulzle RDW

APK faciliteiten

Wij werken nauw samen met erkende APK stations. Inclusief haal- en brengservice. Volgens afspraak. 

Wij staan in direct contact met een aantal APK Keuringsstations die zijn gespecialiseerd in kippers en andere transportwagens. Wij beschikken zelf niet over APK Keurmeesters, maar kunnen hier in faciliteren. In overleg kunnen wij eventueel zorgen voor een Haal- & Brengservice. Ook wijzen wij u er graag op dat wij kippers beschikbaar kunnen stellen als vervangbaar vervoer. Eventueel inclusief chauffeur. Heeft u binnen uw wagenpark kippers of vrachtwagens die een APK Keuring dienen te ondergaan? Neem dan eens contact op met onze afdeling planning.