Laat u terugbellen

Vul uw gegevens in.
Onze afdeling planning belt u terug.

Bel direct onze planning
06-29586696

Sulzle Transport lokale herinrichting

Wij helpen bouwen

Aan- en afvoer van en naar bouwlocaties

Met bescheiden trots kunnen wij aangeven dat sinds 1939 ons bedrijf betrokken is geweest bij een groot aantal projecten bij stadsvernieuwingen. Ontelbare tonnen grond en zand zijn verzet voor nieuwe bedrijventerreinen en woongebieden. Tot op de dag van vandaag worden onze kippers ingezet bij stadsvernieuwingsprojecten. De af- en aanvoer van (vervuilde) grond en zand. Door deze jarenlange ervaring kunnen wij zeer gericht ondersteuning verlenen bij klein- en grootschalige bouwprojecten. Onze opdrachtgevers zijn lokale overheden alsmede projectontwikkelaars.

Sulzle Transport sloopwerkzaamheden

Sloop- en bouwafval

Vakkundig groot en zwaar transport

In samenwerking met vele projectontwikkelaars en bekende sloopbedrijven verzorgen wij de afvoer van zwaar bouw- en sloopmateriaal. Onze kippers zijn uitgerust om zware transporten uit te voeren. Door onze ervaring met grote bouwprojecten zorgt onze planning met lokale uitvoerders voor een effectief en vakkundige afvoer van zwaar bouw- en sloopmaterieel. Onze inzet is gegarandeerd, aangezien ons materieel in onze eigen garage wordt onderhouden. Gebreken aan materieel bij zware omstandigheden worden direct verholpen, waardoor een constante inzet is verzekerd.

Sulzle Transport natuurherinrichting

(Her)inrichting natuur

Aan- en afvoer van natuurlijke materialen

Naast de stedelijke ontwikkeling worden onze kippers en ander materieel ingezet bij de herinrichting en aanleg van natuurgebieden. Bij de herinrichting zorgen onze kippers voor de afvoer van restafval, wat over wordt gebracht naar bedrijven voor hergebruik van natuurlijke materialen. Onze kippers transporteren dan ook grote hoeveelheden hout en grond. Daarnaast zorgen onze kippers voor de aanvoer van diverse soorten grond bij de aanleg van natuurgebieden. Vaak genoeg wordt dit gecombineerd met transport van grond en zand voor waterwerken bij binnenwateren.